Humberto op zondag: zanger en rapper Antoon heeft groot nieuws

Humberto op zondag: zanger en rapper Antoon heeft groot nieuws
Dit zijn de gasten van zondag 19 maart

Kijktip :

Humberto Tan is elk weekend op zaterdag en zondag te zien op de late avond van RTL 4. Zondag schuiven onder meer Pascal Grootveld & Tom Molmans aan, Erik van Looy en Marc van Ranst aan.

Lees verder onder de video's


Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 19 maart

  • Zanger en rapper Antoon is pas 21 jaar, maar was afgelopen jaar de meest gestreamde artiest, stond twee keer in de Ziggo Dome en won nu al een Edison in de categorie 'pop'. Vanavond komt hij met groot nieuws.

  • De Vlaamse Slimste Mens-presentator Erik van Looy staat in de theaters met zijn onemanshow ‘Verslaafd’. Waarom is hij verslaafd aan Hollywood? En komt zijn wens in vervulling met een programma op de Nederlandse televisie?

  • Deze week werd de allerlaatste coronatest uitgevoerd door de GGD. De coronatijd lijkt daarmee voorbij, maar dit geldt niet voor 1 op de 8 ex-coronapatiënten. Zij lijden nog steeds aan Long Covid. Patiënten Pascal Grootveld en Tom Molmans eisen meer onderzoek.

  • De Vlaamse viroloog Marc van Ranst werd vijf keer door Willem Engel voor de rechter gesleept en won alle vijf de zaken. Zal de dansleraar hem nu eindelijk met rust laten?

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's