Streamingrecensie: Zee van Tijd is aangrijpend topdrama en Hollandse trots op Netflix

Streamingrecensie: Zee van Tijd is aangrijpend topdrama en Hollandse trots op Netflix
Met onder andere Reinout Scholten van Aschat en Sallie Harmsen

Film :

Vanaf 30 maart is de film Zee van Tijd te zien op Netflix. Deze recente Nederlandse dramafilm, die afgelopen oktober in de bioscoop verscheen, is vanaf aanstaande donderdag te zien op Netflix. Een dikke aanrader: haal de zakdoeken maar uit de kast. Lees hier de streamingrecensie van Zee van Tijd.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hoe sterk is liefde nog, als alles wegvalt?
Het jong stel Lucas en Johanna zeilt in de jaren 80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt.

Bron: Dutch FilmWorks | Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,7

Wat moet het geweldig zijn om samen met je zoon in een film te spelen. Vader Gijs Scholten van Aschat en zoon Reinout Scholten van Aschat spelen samen met de waanzinnige cast de sterren van de hemel in dit loodzware drama. Lees hier onze uitgebreidere filmrecensie van Zee van Tijd.

Cast
Naast Reinout Scholten van Aschat (De Oost) en Gijs Scholten van Aschat (De Dirigent) zijn ook Sallie Harmsen (Noise) en Elsie de Brauw (Antonia) te zien in deze film. Het scenario is van Marieke van der Pol (De Tweeling en Bride Flight) en geregisseerd door Theu Boermans (1000 Rosen).

Vanaf 30 maart 2023 is de film Zee van Tijd te zien op Netflix. Genre: drama. Tijdsduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV