Feyenoord - Ajax live op tv (halve finale KNVB Beker)

Feyenoord - Ajax live op tv (halve finale KNVB Beker)
Welke grootmacht gaat finale halen?

Sport :

Op woensdag 5 april spelen Ajax en Feyenoord in de halve finale van de KNVB Beker tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Ajax

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax verloor afgelopen zondag van Go Ahead Eagles en maakte daarmee het gat naar koploper Feyenoord groter, dat nu acht punten is. Van de twee wedstrijden tegen Feyenoord pakte Ajax dit seizoen maar één punt, namelijk in De Kuip. Een gelijkspel is nu geen optie.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
De koploper van de Eredivisie is ook de enige ploeg in de Eredivisie die nog in de race is voor drie prijzen: een Europese - ze spelen komende weken in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma, de landstitel en dus de beker, waarin ze het op moeten nemen tegen de grote aardsrivaal.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op FOX en ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

Feyenoord - Ajax is woensdag 5 april om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's