Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix tijdens de Paasdagen 2023

Dit zijn de 5 meest populaire films op Netflix tijdens de Paasdagen 2023
Met Kwestie van Geduld en meer

Film :

De Paasdagen 2023 zijn begonnen! Welke series en films streamen we massaal dit weekend op Netflix? Bekijk hieronder vijf films die nu 'hot' zijn op Netflix.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Noah (2014)

IMDb ★ 5,8

Bron: UPI | Netflix
Bijbelse verhalen scoren altijd goed op Netflix tijdens de Paasdagen. Dit epische verhaal gaat over de Ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen en een wereld die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede: Noach. Met Russell Crowe in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Noah kunt kijken.

Chupa (2023)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,6

Bron: Netflix
Maak kennis met deze schattige Chupacabra. Dit mythologische wezen vliegt sinds dit weekend de top tien van Netflix binnen. Een avontuurlijke familiefilm waar de paashaas zeker blij mee is. Lees hier waar je de film Chupa kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Chupa

Colors of Love (2021)

IMDb ★ 5,6

Bron: Netflix
Een bijna ouderwetse romantische dramafilm die niet uit de hoge hoed van Hallmark Channel komt. Romantiek met actrice Jessica Lowndes in de hoofdrol scoort op streamindienst met de vuurrode N de pannen van het dak. Lees hier waar je de film Colors of Love kunt kijken.

Murder Mystery 2 (2023)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,7

Bron: Netflix
Na een afwezigheid van bijna vier jaar keert het nieuwbakken detectiveduo Nick (Adam Sandler) en Audrey (Jennifer Aniston) terug in een nieuw avontuur waarvoor ze naar een inmiddels overbekende locatie moeten: de stad van de liefde, Parijs. Lees hier waar je de film Murder Mystery 2 kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Murder Mystery 2.

Kwestie van geduld (2022)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,6

Bron: Dutch FilmWorks | Netflix
Nederlandse romcoms heersen weer in de wereld van Netflix. Barbara Sloesen, Manuel Broekman en Frans Dam in een ingewikkelde liefdesdriehoek waar de Limburgse vlaai zeker op de kaart staat. Lees hier waar je de film Kwestie van Geduld kunt kijken.

Lees hier onze streamingrecensie van de film Kwestie van Geduld.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's