Nieuw op Apple TV+: deze films en series zijn nieuw in mei 2023

Nieuw op Apple TV+: deze films en series zijn nieuw in mei 2023
Met onder meer Silo en Ted Lasso

Film :

De maand mei staat over het algemeen in het teken van lekker weer en dat betekent dat ook de eerste zomerblockbusters om het hoekje komen kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2023.

Kijktips van Gids.tv

Silo (5 mei)

Apple TV+ (serie, wekelijks)

Rebecca Ferguson in 'Silo'. Bron: Apple TV Plus
Mannen en vrouwen leven ondergronds in een gigantische silo, waar strikte wetten gelden. De wereld bovengronds is vervuild en onbewoonbaar; de silo moet bescherming bieden. Bekijk hier waar je vanaf 5 mei Silo kunt streamen.

Still: A Michael J. Fox Movie (12 mei)

Apple TV+ (film)

Bron: Apple TV Plus
Volgt het leven van de geliefde acteur en advocaat Michael J. Fox, onderzoekt zijn persoonlijke en professionele triomfen en beproevingen, en wat er gebeurt als een ongeneeslijke optimist geconfronteerd wordt met een ongeneeslijke ziekte. Lees hier waar je vanaf 12 mei Still: A Michael J. Fox Movie kunt kijken.

High Desert (15 mei)

Apple TV+ (serie, wekelijks)

Peggy, een voormalige verslaafde, wil een nieuwe start maken na de dood van haar geliefde moeder, waarmee ze samenwoonde in het kleine woestijnstadje Yucca Valley, Californië. Ze neemt de levensveranderende beslissing om privédetective te worden. Bekijk hier waar je vanaf 15 mei High Desert kunt streamen.

The Last Thing He Told Me (24 mei)

Apple TV+ (serie, finale)

Wanneer na een jaar huwelijk de man van Hannah - Owen genaamd - plotseling verdwijnt weet hij nog net een briefje naar haar te krijgen met de tekst 'Bescherm haar'. Hannah weet precies waar het briefje naar verwijst: Zijn zestienjarige dochter Bailey. Bekijk hier waar je The Last Thing He Told Me kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk recensie van The Last Thing He Told Me.

Ted Lasso S3 (31 mei)

Apple TV+ (serie, finale)

Ted Lasso is een American football-coach die naar Engeland verhuist als hij wordt aangenomen om een voetbalteam te leiden, ondanks dat hij geen ervaring heeft. Zal hij, met cynische spelers en een twijfelachtige stad, de Ted Lasso Way laten zien? Bekijk hier waar je Ted Lasso kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk recensie van Ted Lasso seizoen 3.

Verder op Apple TV+

  • Harriet the Spy, S2 (Apple TV+. 5 mei, serie, wekelijks) Uitgesproken en altijd nieuwsgierig. Dat is de 11-jarige Harriet in een notendop. Maar als ze Harriet M. Welsch, schrijfster, wil worden, moet ze alles weten. En om alles te weten, moet ze iedereen bespioneren. Kijk ook de trailer.
  • City of Fire (Apple TV+. 12 mei, serie, wekelijks) In het drama wordt een NYU-student neergeschoten in Central Park op 4 juli 2003. Samantha is alleen; er zijn geen getuigen en zeer weinig fysiek bewijs. De band van haar vrienden speelt in haar favoriete club in het centrum, maar ze vertrekt om iemand te ontmoeten en belooft terug te komen. Dat doet ze nooit. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's