Bayern München - Manchester City live op tv (return kwartfinale Champions League)

Bayern München - Manchester City live op tv (return kwartfinale Champions League)
Is het een gelopen race in München?

Sport :

Manchester City won afgelopen week overtuigend van Bayern in eigen huis: de Duitsers werden met 3-0 van de mat geveegd door de Citizens. De return is woensdag 19 april om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Bayern München - Manchester City

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
De wedstrijd in Manchester was voor Bayern op z'n zachtst gezegd niet om over naar huis te schrijven. Een slechte dag voor Upamecano, de centrale verdediger, betekende dat spits Haaland vrij spel kreeg, met een goal en een assist tot gevolg. Het werd uiteindelijk 3-0 voor de Citizens.

Formaliteit
Of dat ook betekent dat de wedstrijd in München slechts een formaliteit is? We kunnen er misschien wel van uitgaan van wel. Voor de laatste keer dat Bayern in eigen huis won van City moeten we terug naar de zomer van 2016 en daarin werd het slechts 1-0. Het moet gek lopen wil de ploeg van Guardiola deze riante voorsprong nog uit handen geven.

De return Bayern München - Manchester City is op woensdag 19 april om 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's