Ramadan Conference 2023 is zondag te zien op NPO 3 met Jörgen Raymann en Mouna Laroussi

Ramadan Conference 2023 is zondag te zien op NPO 3 met Jörgen Raymann en Mouna Laroussi
Humoristische voorstelling over de Ramadan

Kijktip :

Zondag kun je bij NPO 3 kijken naar de Ramadan Conference 2023. De naam verklapt het al, het is de enige conference die helemaal in het teken staat van de Ramadan, de maand waarin Moslims vasten. Na drie jaar afwezigheid keert deze humoristische voorstelling weer terug op tv.

De Ramadan Conference 2023 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Cabaretiers delen eigen inzichten
In deze editie staan vier cabaretiers op de planken. Anuar is het brein achter de conference en hij is zeker niet alleen op het podium. Hij wordt dit jaar vergezeld door Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi. Ze delen hun eigen inzichten en visie op de Ramadan.

Wat is de boodschap van de Ramadan Conference?
De cabaretiers vertellen onder meer welke tradities en gebruiken bij de Ramadan komen kijken en tegen welke obstakels lopen ze aan? Ze spelen samen op het toneel maar wisselen elkaar ook af. Anuar, Jörgen, Fuad en Mouna delen hilarische verhalen, improvisaties en sketches met elkaar en spelen herkenbare typetjes. “Tijdens De Ramadan Conference zal er worden gerold van het lachen met de boodschap: kom weer nader tot elkaar en heb je naaste lief!”, laat Anuar weten.

De Ramadan Conference is zondag 23 april om 21.50 uur te zien op NPO 1. Je kunt De Ramadan Conference terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's