Op deze datum is het derde seizoen van Lupin te zien op Netflix

Op deze datum is het derde seizoen van Lupin te zien op Netflix
Omar Sy weer te zien als detective Lupin

Film :

We hebben er even op moeten wachten, maar het derde seizoen van Lupin is eindelijk onderweg richting Netflix. Op 5 oktober 2023 is seizoen 3 te zien op de streamingdienst.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Assane Diop, die als tiener geobsedeert was door de Sherlock van Frankrijk: Lupin. Als zijn vader wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd had, staat het leven van Assane op zijn kop.

Seizoen 3
Nu Assane is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft zich dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop.

Omar Sy als Assane Diop in Lupin. Bron: Netflix

Cast
Omar Sy (Intouchables) speelt de rol van Assane Diop. In de overige seizoenen waren onder meer Hervé Pierre (Benedetta) en
Ludivine Sagnier (The Young Pope) te zien. De showrunner is George Kay (Stag).

Vanaf 5 oktober 2023 is Lupin seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: misdaad. Aantal afleveringen: 5. Lengte van de afleveringen: 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's