Recensie: A Tourist's Guide to Love is simpele romcom waar geen creativiteit uit komt

Recensie: A Tourist's Guide to Love is simpele romcom waar geen creativiteit uit komt
Met Rachael Leigh Cook

Film :

Vanaf 21 april staat de film A Tourist's Guide to Love op Netflix. Een nieuwe romcom op Netflix die dient als reclamespot voor het prachtige Vietnam: dat klinkt als potentieel top-10 materiaal. Lees hier de recensie van A Tourist's Guide to Love.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Reisvlog
Een Amerikaanse moet voor haar werk bij een reisbureau naar Vietnam, waar een vrijgevochten gids haar laat zien hoe heerlijk het is om avontuurlijk te leven.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 47% | IMDb ★ 5,7

Eigenlijk zegt de plotomschrijving van deze film eigenlijk alles: we kijken naar een aaneenschakeling van hedendaagse clichés die voor de TikTok-generatie erg bekend zullen zijn. Het lijkt zo af en toe een grote reclamespot voor het land Vietnam en eigenlijk is dat best wel goed gelukt: als dat het zou zijn. Helaas is het geheel als film een stuk minder goed geslaagd. Het acteerwerk van hoofdrolspeler Rachael Leigh Cook zou de film normaal gesproken moeten redden, maar door het stijve imago van haar karakter komt het absoluut niet van de grond. Verder is het allemaal vooral heel herkenbaar: de creativiteit is heel ver te zoeken. Verder dan twee sterren kunnen we dan ook niet komen.

Cast
Naast Rachael Leigh Cook (She's All That) en Scott Ly spelen ook Missi Pyle (Captain Fantastic), Ben Feldman (Cloverfield) en Morgan Dudley in deze film. Deze productie is geregisseerd door Steven K. Tsuchida (Resort to Love).

Vanaf 21 april 2023 is A Tourist's Guide to Love te kijken op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 94 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's