Maandag in Chateau Meiland: Martien probeert van 'stroomangst' af te komen

Maandag in Chateau Meiland: Martien probeert van 'stroomangst' af te komen
Nog meer sloopwerk in Code Rosé

Kijktip :

In Chateau Meiland krijgen de kijkers maandag 24 april weer inzicht in de sloopwerkzaamheden van het nieuwe pension Code Rosé. Die lijken namelijk maar niet echt van de grond te willen komen en dat betekent dat het humeur er ook niet echt beter op wordt.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien probeert te ontsnappen
Martien probeert zijn snor te drukken bij het slopen van de laatste muren van de aanstaande salon, totdat Erica hem dwingt de sloophamer ter hand te nemen. Het gegil is niet van de lucht. De fase is aangebroken waarbij de belangrijkste draagmuren worden verwijderd.

Cursus elektriciteit
Maar voordat de Meilandjes aan deze grote klus beginnen, moet er hard worden gewerkt zodat de professionals hun werk op tijd kunnen doen. Om de zinnen te verzetten, mogen ze ook af en toe even iets anders doen. Het ontbijtservies wordt gekozen en de familie volgt een cursus elektriciteit. Komt Martien nu eindelijk van zijn 'stroomangst' af?

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV