Serierecensie: White House Plumbers is satirische dramaserie over Watergateschandaal

Serierecensie: White House Plumbers is satirische dramaserie over Watergateschandaal
Met Woody Harrelson en Justin Theroux

Film :

Vanaf 2 mei is de eerste aflevering van de serie White House Plumbers te zien op HBO Max. Van de makers van de succesvolle serie Veep en Succession komt deze nieuwe politieke satireserie met sterke rollen voor Woody Harrelson en Justin Theroux. Lees hier onze eerste indruk van White House Plumbers.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Watergateschandaal
Het waargebeurde verhaal van hoe President Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen per ongeluk het presidentschap omverwierpen dat ze ijverig probeerden te beschermen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 68% | IMDb ★ 6,9

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste aflevering van White House Plumbers

In vijf afleveringen van een klein uur volgen we de excentrieke G. Gordon Liddy (Justin Theroux) en de koppige E. Howard Hunt (Woody Harrelson), die aan het werk gaan voor president Richard Nixon. Watergate spreekt anno nu nog steeds tot de verbeelding: een spionageverhaal dat eindigt in tientallen arrestaties en het opstappen van president Nixon. De eerste aflevering van White House Plumbers is vooral een voorstelrondje waarin de humor niet altijd even scherp is. De cast is fantastisch en maakt de serie ook het kijken waard, al is dit wel echt een Amerikaans feestje. Drie sterren.

Cast
Naast Woody Harrelson (The People vs. Larry Flynt) en Justin Theroux (American Psycho), Lena Headey (300), en Kim Coates (Sons of Anarchy) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Alex Gregory en Peter Huyck (Veep).

De cast van de miniserie 'White House Plumbers'

Vanaf 2 mei 2023 is de eerste aflevering van White House Plumbers te zien op HBO Max. Genre: historie, biografie, drama. Deze serie bevat vijf afleveringen van ongeveer 50 minuten. De seizoenfinale is te streamen op 29 mei.

Actuele video's

Meer actuele video's