Overzicht tijden: Formule 1 GP van Miami live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Miami live op tv en online
Gaat Verstappen nu wel winnen?

Sport :

Nadat we vorige week een saaie race hebben gezien tijdens de grote prijs van Azerbeidzjan gaan we nu misschien wel naar een nog saaier circuit: de GP van Miami staat op het programma. Vanaf vrijdag 5 mei is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Perez
Nadat in Bakoe is getest met het nieuwe format genaamd sprint shootout staat er dit weekend weer een normaal weekend op het programma. Dat betekent kwalificeren op zaterdag en racen op zondag. In Miami hoopt Max Verstappen natuurlijk gewoon weer de beste te zijn, nadat hij in Azerbeidzjan met veel pech te maken had. De kans dat Perez opnieuw te sterk blijkt is natuurlijk ook nog steeds aanwezig.

Tijdschema GP van Miami 2023

Vrijdag 5 mei

  • 20.00 uur: eerste vrije training
  • 23.30 uur: tweede vrije training

Zaterdag 6 mei

  • 18.30 uur: derde vrije training
  • 22.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 7 mei

  • 21.30 uur: race (samenvatting)

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Miami is op zondag 7 mei om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 5 mei zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's