Ajax - AZ live op tv (Eredivisie)

Ajax - AZ live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 31ste speelronde

Sport :

Op zaterdag 6 mei spelen Ajax en AZ in de eenendertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van John Heitinga is na de twee verloren wedstrijden tegen PSV misschien wel uitgespeeld voor dit seizoen. Ze staan nog maar drie punten los van PSV, maat moeten ook zeker achterom kijken: mocht AZ deze wedstrijd winnen, staan de Amsterdammers 'gewoon' vierde. Overigens is het Ajax al sinds 25 april 2021 niet gelukt om van AZ te winnen in de Eredivisie: in de tussentijd werd verloren (2-1 en 1-2) en gelijkgespeeld (2-2).

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.40 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - AZ is zaterdag 6 mei om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.40 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's