Moederdag 2023: Vijf films en serie in de bioscoop en streaming voor alle moeders van Nederland

Moederdag 2023: Vijf films en serie in de bioscoop en streaming voor alle moeders van Nederland
Met Book Club: The Next Chapter en meer

Film :

Aanstaande zondag (14 mei) is het Moederdag. Voor alle moeders van Nederland, die zo hard werken om de boel draaiende te houden hebben wij bij Gids.tv vier films en één serie uitgekozen - bioscoop en streamingdiensten - waar mama's in alle soorten en maten voorbij komen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

The Mother (2023)

Netflix (vanaf 12 mei)

Jennifer Lopez in 'The Mother'. Bron: Netflix
Voor alle stoere moeders komt streamingdienst Netflix met een actiefilm met ballen. Niemand minder dan Jennifer Lopez is een huurmoordenaar. Zij komt uit haar schuilplaats om de dochter te beschermen die ze jaren geleden heeft opgegeven, terwijl ze op de vlucht is voor gevaarlijke mannen. Bekijk hier waar je de film The Mother kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van The Mother.

De Tatta's (2022)

Prime Video

Bron: Independent Films | Prime Video
Voor alle moeders die willen lachen kunnen we deze bijzonder familie zeker aanraden. Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Met Leo Alkemade en Leonie ter Braak in de hoofdrol. Lees hier waar je de film De Tatta's kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van De Tatta's.

Me Before You (2016)

Pathé Thuis

Voor alle romantische moeders is deze film uit de oude doos een ultieme feelgoodfilm waar je hart sneller van gaat kloppen. Het leven van dorpsmeisje Louisa Clark (Emilia Clarke) verandert plotseling, wanneer zij wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen voor Traynor (Sam Claflin), een jongeman die gehandicapt is geraakt door een motorongeluk. Lees hier waar je de film Me Before You kunt kijken.

Echte Gooische Moeders S3 (2023)

Videoland

Voor alle moeders die van kaviaar en bubbels houden heeft Videoland het derde seizoen van deze gezellige dames klaar gezet. Zoals we van de dames Pauline, Leslie, Florine, Bo én Kimberly gewend zijn laten ze niks van hun Gooische glamourleven onbesproken. Bekijk hier waar je de serie Echte Gooische Moeders kunt kijken.

Book Club: The Next Chapter (2023)

Bioscoop (vanaf 11 mei)

Bron: Universal Pictures
Voor alle moeders die eens op avontuur willen. De film gaat over vier vriendinnen van een boekenclub die voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip naar Italië gaan. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een avontuur kriskras door het land. Komedie en Feelgood met prachtige actrices Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen en Mary Steenburgen in de hoofdrol. Bekijk hier waar je de film Book Club: The Next Chapter kunt kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv, en bekijk hier welke films in mei 2023 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Actuele video's

Meer actuele video's