Recensie: The Mother met Jennifer Lopez is tenenkrommend spektakelstuk

Recensie: The Mother met Jennifer Lopez is tenenkrommend spektakelstuk
Nieuw actiespektakel op Netflix

Film :

Vanaf 12 mei staat de film The Mother op Netflix. Je weet natuurlijk exact naar wat voor film je gaat kijken als we deze film aanzetten. En toch blijft het maar tegenvallen, zelfs als je niemand minder dan Jennifer Lopez in huis hebt. Lees hier de recensie van The Mother.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dochter beschermen
Terwijl ze op de vlucht is voor gevaarlijke aanvallers, komt een huurmoordenaar tevoorschijn om haar dochter te beschermen die ze eerder in haar leven heeft verlaten.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 46% | IMDb ★ 5,5

Een donkere actiefilm vol thriller-elementen en een mager uitgewerkt script: dat is wat deze film (en vele anderen op Netflix) typeert. De film doet wat dat betreft wel een beetje denken aan Extraction met Chris Hemsworth, alleen heeft die film nog een geweldige hoofdrol in huis. Dat is met Jennifer Lopez niet echt het geval: vooral in de dialogen en conversaties van haar karakter zijn af en toe tenenkrommend om naar te kijken. Natuurlijk heeft deze film alle klassieke Netflix actie in huis, wat zal betekenen dat er weer veel ogen naar deze film gaan kijken. Op onze beurt hopen we dat we deze film snel kunnen vergeten, alhoewel dat wel niet zal lukken: een tweede deel zal er ook wel komen. Want wees eerlijk: wie kan de verleidingen van een ass-kicking JLo weerstaan? 2 sterren.

Cast
Naast Jennifer Lopez (Hustlers) en Joseph Fiennes (Shakespeare in Love) spelen ook Gael García Bernal (Werewolf by Night), Paul Raci (Sound of Metal) en Omari Hardwick (Sorry To Bother You) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Niki Caro (Mulan).

Vanaf 12 mei 2023 is The Mother te kijken op Netflix. Genre: actie. Tijdsduur: 115 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's