Feyenoord - Go Ahead Eagles live op tv (kampioenswedstrijd Eredivisie)

Feyenoord - Go Ahead Eagles live op tv (kampioenswedstrijd Eredivisie)
De kampioenswedstrijd in De Kuip

Sport :

Op zondag 14 april spelen Feyenoord en Go Ahead Eagles in de tweeëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Go Ahead Eagles

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Het is dan eindelijk zover voor de Rotterdammers: de kampioenswedstrijd staat op het programma. Als ze winnend van het veld afstappen tegen de Eagles, zijn ze kampioen van Nederland. Naast de bekende statistiek dat Feyenoord maar één keer verloor dit seizoen, staan ook de directe cijfers tegen Go Ahead er goed voor: de laatste keer dat Feyenoord verloor was alweer in 2016.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Go Ahead Eagles is zondag 14 mei om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's