Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start 24 mei met Theo Maassen en Arnon Grunberg

Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start 24 mei met Theo Maassen en Arnon Grunberg
Wie komen nog meer langs bij Raven van Dorst?

Kijktip :

Raven van Dorst gaat weer naar het platteland om op diens boerderij te werken om zo veel mogelijk zelfvoorzienend te kunnen leven. Ook in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, dat 24 mei van start gaat, krijgt Raven elke week hulp van twee bekende Nederlanders. Welke sterren steken in de gloednieuwe reeks de handen uit de mouwen?

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Theo Maassen en Arnon Grunberg trappen af
In de eerste aflevering komen Theo Maassen en Arnon Grunberg op bezoek. Zij maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf. Theo vertelt over zijn ambitie en dat ouder worden voor hem best wel goed uitkomt. Arnon bekent dat hij als kind van 3 jaar naar een psychiater is gestuurd en dat hij vroeger droomde van een carrière als gigolo. Verder komen ook onder anderen langs:

  • S10 (Stien den Hollander)
  • Janny van der Heijden
  • Sor (Rosario Mussendijk)
  • Geraldine Kemper
  • Hanna van Vliet
  • Bram Krikke

Meest bonte gezelschap tot nu toe
Het is lente op de boerderij van Raven en dit betekent dat er heel wat moet gebeuren. Het is dus te hopen dat de BN’ers zin hebben om veel werk te verzetten en niet alleen maar komen om te kletsen. “Terwijl de boerderij steeds meer begint op te bloeien, doen de gasten dat deze nieuwe reeks ook weer. Misschien ontvang ik dit seizoen wel het meest bonte gezelschap tot nu toe, maar de boerenzweep gaat er desalniettemin overheen!”, laat Raven weten.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf woensdag 24 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's