Op deze datum verschijnt bioscoopspektakel Avatar: The Way of Water op Disney+

Op deze datum verschijnt bioscoopspektakel Avatar: The Way of Water op Disney+
Ruim 30 miljoen in bioscoop opgeleverd

Film :

De film was een gigantisch succes in de nationale en internationale bioscoopzalen en bracht in Nederland ruim 30 miljoen euro in het laatje, maar nu kan je dan ook 'eindelijk' op je eigen bank genieten van Avatar: The Way of Water. Als je abonnee bent van Disney+, kun je vanaf woensdag 7 juni kijken naar de film.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Beschermen van Pandora
Jake Sully woont met zijn nieuwe familie op de extrasolaire maan Pandora. Zodra een bekende en gevaarlijke dreiging terugkeert om af te maken wat eerder was begonnen, moet Jake samenwerken met Neytiri en het leger van het Na'vi-ras om hun huis te beschermen.

Twee jaar
Heel lang hoeven we echter niet meer te wachten op het nieuwe deel uit de Avatar reeks: in december 2024 komt Avatar 3, waarin we hoogstwaarschijnlijk de introductie van weer een nieuwe clan van de planeet Pandora, namelijk Ash People, gaan zien. Er zit ditmaal maar twee jaar tussen de sequels: fans moesten 12 jaar wachten op dit vervolg.

Een scène uit de film 'Avatar: The Way of Water'

Cast
Naast Sam Worthington (Under the Banner of Heaven) en Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) zijn ook Sigourney Weaver (Alien), Kate Winslet (Titanic) en Stephen Lang (Don't Breathe) te horen en zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Cameron (Avatar).

Vanaf 14 december draait Avatar: The Way of Water in de Nederlandse bioscopen. Genre: actie, avontuur, fantasie. Tijdsduur: 192 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV