Nieuw programma De moeite waard?! start dinsdag 23 mei op RTL 4

Nieuw programma De moeite waard?! start dinsdag 23 mei op RTL 4
Tijl Beckand en Bob Sikkes volgen 'flip'-avonturen

Kijktip :

Het programma De moeite waard?! zou eerst in de zomer van 2022 op de beeldbuis verschijnen, maar vanwege de 'veranderende woningmarkt' werd het uitgesteld. Blijkbaar is de woningmarkt genoeg veranderd, want het programma van Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes is vanaf dinsdag 23 mei te zien op RTL 4.

De moeite waard?! gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Uitgewoonde jaren ‘70-woning
De moeite waard?! draait om flippen: kandidaten kopen met hun eigen geld een woning en gaan deze opknappen. Vervolgens doen ze hun best om het huis met winst te verkopen. In de eerste aflevering gaan Tijl en Bob op bezoek bij het Friese koppel Ge-An en Klaas. Zij gaan als eerste het grote 'flip'-avontuur aan. Het stel besteedt alle uren die zij overhouden naast hun werk en gezinsleven aan het opknappen van een uitgewoonde jaren ‘70-woning.

Risico's
Het 'flippen' van huizen, ofwel het opknappen van oude woningen naar moderne woningen, is al jaren populair. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. Wat als de huizenmarkt helemaal niet zit te wachten op de gepimpte woning? Is al dat klussen de wel moeite waard geweest en weten ze de beoogde winst daadwerkelijk binnen te slepen?

De moeite waard?! is vanaf 23 mei elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De moeite waard?! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's