Johnny de Mol presenteert vanaf 24 juni nieuwe zaterdagavondshow De kwis met ballen

Johnny de Mol presenteert vanaf 24 juni nieuwe zaterdagavondshow De kwis met ballen
Wie wordt in het zwembad gesmeten?

Kijktip :

Johnny de Mol komt binnenkort met een nieuwe spelshow op televisie op de zaterdagavond: De kwis met ballen. Vanaf 24 juni kun je kijken naar deze quiz die draait om vijf kandidaten, een zwembad, tien quizvragen en zes grote ballen.

De kwis met ballen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe presentatieklus Johnny de Mol
Tot voor kort had Johnny de Mol het druk met zijn dagelijkse talkshow HLF8, maar omdat het praatprogramma over luchtige onderwerpen niet het beoogde resultaat wist te halen werd het eerder dit jaar van de buis gehaald. Nu heeft De Mol weer een nieuwe presentatieklus te pakken met De kwis met ballen.

Bal duwt kandidaat zwembad in
Vijf teams strijden in De kwis met ballen voor een geldprijs, alles wat ze moeten doen is vragen juist beantwoorden. De teamleden moeten bij elke vraag achter een bepaald antwoord gaan staan. Deze zijn verbonden aan een grote bal. Als ze het juiste antwoord kiezen is er niets aan de hand en stopt de bal op tijd. Kiezen ze het foute antwoord, dan gooit de bal je zo het zwembad in. Zo wordt het team steeds kleiner, als een van de teamleden uiteindelijk het juiste antwoord kiest, wint het team 25.000 euro.

De kwis met ballen is vanaf 24 juni elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's