De Kwis met Ballen: Johnny de Mol legt spelregels uit

De Kwis met Ballen: Johnny de Mol legt spelregels uit

Friday 23 June 2023 om 10:43

Vanaf zaterdag 24 juni is Johnny de Mol op SBS6 te zien met zijn spiksplinternieuwe spelshow, die zich afspeelt in zomerse sferen: De Kwis met Ballen. Wat de spelregels zijn en hoe je ervoor zorgt dat je niet in het water terecht komt vertelde de presentator aan Shownieuws:

De Kwis met Ballen: <em>Johnny de Mol</em> legt spelregels uit Vanaf zaterdag 24 juni is Johnny de Mol op SBS6 te zien met zijn spiksplinternieuwe spelshow, die zich afspeelt in zomerse sferen: De Kwis met Ballen. Wat de spelregels zijn en hoe je ervoor zorgt dat je niet in het water terecht komt vertelde de presentator aan Shownieuws: De Kwis met Ballen is vanaf 24 juni elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HEFTIG: drie orka's vallen Nederlandse zeilers aan in Straat van Gibraltar (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: leeftijd raden levert PIJNLIJKE tv op Bekijk deze video » PAS OP: giftige valse weduwe in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video) Bekijk deze video »
TV :

De Kwis met Ballen is vanaf 24 juni elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's