Woensdag in Boerderij van Dorst: Geraldine Kemper en Hanna van Vliet bouwen hooimijt

Woensdag in Boerderij van Dorst: Geraldine Kemper en Hanna van Vliet bouwen hooimijt
BN'ers helpen Raven van Dorst

Kijktip :

Woensdag 7 juni is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst. Raven van Dorst ontvangt deze keer Geraldine Kemper en Hanna van Vliet op de boerderij.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hooimijn bouwen
In Boerderij van Dorst is het de bedoeling dat de BN’ers niet alleen gezellig langskomen om te kletsen, ze moeten ook de handen uit de mouwen steken. Met de dieren, op de akker en met de planten moet van alles en nog wat gebeuren. In de derde aflevering van het seizoen komen presentatrice Geraldine Kemper en actrice Hanna van Vliet langs om een handje te helpen. Ze helpen Raven bij het bouwen van een hooimijt.

S10 en Bram Krikke
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst kwamen Theo Maassen en Arnon Grunberg op bezoek. De schrijver vertelde onder meer over zijn korte carrière als gigolo. Een week later bezochten Janny van der Heijden en Sor (Rosario Mussendijk) de boerderij van Raven. Later komen S10 en Bram Krikke nog logeren.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's