Zeer opmerkelijke gast in eerste Marcel & Gijs: Jan Slagter komt langs na vete

Zeer opmerkelijke gast in eerste Marcel & Gijs: Jan Slagter komt langs na vete
Slagter noemde Marcel & Gijs ‘sukkels’

Kijktip :

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben een wel heel bijzondere gast geregeld voor de allereerste uitzending van Marcel & Gijs. Niemand minder dan Jan Slagter komt langs en dat mag zeer opmerkelijk worden genoemd. De eerste uitzending van Marcel & Gijs is maandag 5 juni te zien op SBS6.

Marcel & Gijs gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Vuurwerk dankzij Jan Slagter?
Marcel en Gijs waren eerder op NPO 3 te zien met de satirische talkshow Media Inside. Iemand die er vrijwel elke uitzending flink van langs kreeg was Jan Slagter. De sarcastische Gijs kwam elke week met een nieuwe uitnodiging en hoopte vurig dat de Omroep MAX-baas toch een keertje bij ze wilde aanschuiven. Slagter wilde hier niets van weten en noemde ze ‘sukkels’. Maar het gaat maandagavond dan toch echt gebeuren. Zorgt dit bezoek voor vuurwerk in de studio?

Vervanger Vandaag Inside
Van Roosmalen en Groenteman zijn vanaf maandag vier weken lang te zien met hun eigen actuele talkshow op SBS6. Ze vervangen de heren van Vandaag Inside, die vakantie gaan vieren. Het is een pop-up show die om 21.30 uur wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Het controversiële duo bespreekt in de liveshow op geheel eigen wijze de actualiteiten van de dag. Hierbij schuiven dagelijks gasten aan.

Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV