ZIEN: Wilfred Genee neemt ruzie met Van Roosmalen niet serieus

ZIEN: Wilfred Genee neemt ruzie met Van Roosmalen niet serieus

Dinsdag 23 mei 2023 om 10:56

Marcel van Roosmalen heeft het met de mannen van Vandaag Inside flink aan de stok gekregen na afloop van de VI-uitzending afgelopen vrijdag. René van der Gijp viel Marcel aan. Hij vindt het flauw dat Marcel het zo opneemt voor zijn collega Gijs Groenteman. Er ontstond aan de talkshowtafel een verhitte discussie. Shownieuws spreekt de VI-heren in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Wilfred Genee</em> neemt ruzie met <em>Van Roosmalen</em> niet serieus Marcel van Roosmalen heeft het met de mannen van Vandaag Inside flink aan de stok gekregen na afloop van de VI-uitzending afgelopen vrijdag. René van der Gijp viel Marcel aan. Hij vindt het flauw dat Marcel het zo opneemt voor zijn collega Gijs Groenteman. Er ontstond aan de talkshowtafel een verhitte discussie. Shownieuws spreekt de VI-heren in de video hieronder. Lees verder onder de video. "Wat zijn we aan het doen?"Marcel was te gast in het programma en laat in de podcast 'Weer een dag', die hij samen presenteert met Gijs Groenteman, weten dat hij geen goed gevoel heeft overgehouden aan zijn bezoek. Genee en Van der Gijp reageren voor de camera van Shownieuws. Wilfred neemt het allemaal niet zo serieus: "Iedereen heeft zijn eigen beleving. Volwassen mensen, wat zijn we aan het doen?" Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Mark Rutte blikt terug op Vandaag Inside: 'Voelt als een verjaardag' Bekijk deze video » René van der Gijp reageert op uithaal Van Roosmalen: "Ik was geïrriteerd" Bekijk deze video »
TV :

"Wat zijn we aan het doen?"
Marcel was te gast in het programma en laat in de podcast 'Weer een dag', die hij samen presenteert met Gijs Groenteman, weten dat hij geen goed gevoel heeft overgehouden aan zijn bezoek. Genee en Van der Gijp reageren voor de camera van Shownieuws. Wilfred neemt het allemaal niet zo serieus: "Iedereen heeft zijn eigen beleving. Volwassen mensen, wat zijn we aan het doen?"

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's