Neem een duik: drie filmtips en serietips voor een bloedhete zomer

Neem een duik: drie filmtips en serietips voor een bloedhete zomer
Met Avatar: The Way of Water en meer

Film :

Vanaf vandaag 7 juni staat de film Avatar: The Way of Water op Disney+. Het is groot feest! Eindelijk - we hebben er lang op moeten wachten - staat de epische tweede deel van Avatar op Disney+. En dit uiteraard zonder extra kosten voor de abonnees. En met een paar zomerse dagen in het verschiet heeft Gids.tv nog twee dikke aanraders op een rij gezet die zeker voor verkoeling gaan zorgen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Saint X (2023)

Disney+

Deze Amerikaanse serie wordt verteld via meerdere tijdlijnen en gaat over vermiste jonge vrouwen. De mysterieuze dood van een jonge vrouw tijdens een vakantie in het Caribisch gebied veroorzaakt een groot domino-effect dat ertoe leidt dat haar overlevende zus op zoek gaat naar de waarheid. Mysterie, drama en thriller staat op het programma. Lees hier waar je de serie Saint X kunt kijken.

The Little Mermaid (2023)

Bioscoop

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
Wie de hitte en de zon niet meer kan verdragen, kan altijd nog verkoeling zoeken in de bioscoop. Een vrolijke live action-versie van De Kleine Zeemeermin met een magistrale Halle Bailey in de hoofdrol. Fans van dit verhaal worden niet teleurgesteld. Lees hier waar je de film The Little Mermaid kunnen kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Little Mermaid

Avatar: The Way of Water (2022)

Disney+

Bron: 20th Century Fox
Dertien jaar lang liet regisseur James Cameron ons wachten op het vervolg op Avatar. Na een waanzinnige zeer succesvolle release in de bioscopen is de film nu te zien op Disney+. Een prachtig avontuur die je gewoon niet mag missen met Jake Sully en familie in grote nood. Lees hier waar je de film Avatar: The Way of Water kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Avatar: The Way of Water.

> Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's