Maandag in Chateau Meiland: Maxime emotioneel bij presentatie van persoonlijk boek

Maandag in Chateau Meiland: Maxime emotioneel bij presentatie van persoonlijk boek
Meilandjes gaan pension inrichten

Kijktip :

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland van maandag 12 juni wordt het boek van Maxime officieel gepresenteerd. Maxime wordt best emotioneel door de onderwerpen die in het boek besproken worden, maar is ook erg trots. Uiteraard staat het werk niet stil en daarom moet er ook weer verder gebouwd worden aan het pension.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zenuwachtig
Ondanks het zware thema van het boek over de moeilijke puberteit van Maxime, waarin seksueel misbruik meerdere keren is voorgekomen, moet het toch een feestelijke dag worden. Zenuwachtig, maar trots houdt Maxime een emotioneel betoog ten overstaan van het Nederlandse journaille.

Hulptroepen
De volgende dag is de familie alweer vroeg uit de veren. Ze hebben inmiddels wat hulptroepen ingeschakeld om de deadline te kunnen halen. Naast het sloopwerk is het nu ook hoog tijd om na te denken over de inrichting. De familie mag eindelijk behang uitzoeken voor de verschillende kamers, een hoogtepunt natuurlijk vooral voor Martien.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's