Nederland - Kroatië live op tv en online (Nations League)

Nederland - Kroatië live op tv en online (Nations League)
Wedstrijd in finaleronde Nations League

Sport :

Nu het clubvoetbal voorlopig stil ligt en alle prijzen zijn verdeeld gaan de uitverkorenen voor de internationale landenselecties weer voetballen. Het Nederlands elftal zit in de finalerondes van de Nations League, die dit jaar in Nederland worden afgelegd. De eerste wedstrijd tegen Kroatië is op woensdag 14 juni om 20.45 uur te zien op NPO 3 en op Ziggo Sport en online via NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Kroatië

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Favoriet
Nederland staat te boek als favoriet voor deze eerste halve finale van de Nations League Finals, ondanks dat zowel Memphis Depay als Matthijs de Ligt er niet bij zijn. In de groepsfase van de Nations League werden België, Polen en Wales verslagen en werden 16 van de mogelijke 18 punten gehaald.

Modric
Wat valt er nu eigenlijk te verdiene tijdens de Nations League Finals? Een plek in de play-offs voor het komende EK is bij het winnen van de Nations League een zekerheid, alhoewel er bij het plaatsen via de EK kwalificatie geen play-offs nodig is. Kroatië wil die plek uiteraard ook en zal daar, met Luka Modric aan haar zijde, voor gaan strijden.

De wedstrijd Nederland - Kroatië is op woensdag 14 juni om 20.45 uur te zien op NPO 3, Ziggo Sport en online via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's