Recensie: Extraction 2 met Chris Hemsworth is zenuwslopende actie met brute bottenbreker

Recensie: Extraction 2 met Chris Hemsworth is zenuwslopende actie met brute bottenbreker
Van de makers van Avengers: Endgame en Deadpool 2

Film :

Vanaf 16 juni is de film Extraction 2 te zien op Netflix. Zet je schap voor een nieuwe missie met vuistgevechten, achtervolgingen en explosies in crashende auto's, helikopters en treinen. Held Tyler Rake (Chris Hemsworth) is terug en Netflix viert feest. Lees hier de filmrecensie van Extraction 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Prepare for the ride of your life"
Het verhaal van Tyler Rake (Chris Hemsworth) gaat verder. Na de gebeurtenissen in de eerste film ternauwernood te hebben overleefd, is Rake terug als de Australische Black Ops-huurling, belast met een andere levensgevaarlijke missie: het redden van de gehavende familie van een meedogenloze Georgische Nagazi gangster uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

Onder andere Chris Hemsworth (Tyler Rake) en Tinatin Dalakishvili (Ketevan) in de film 'Extraction 2'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 8,2

Het moge duidelijk zijn: regisseur Sam Hargrave zet wederom een staaltje adembenemend filmisch vakmanschap neer met een hoeveelheid spectaculaire actie die je op je puntje van je stoel laat zitten. Extraction 2 zit wederom bomvol ijzersterke vechtscènes en het nodige drama, want dit keer moet er een gezin bevrijd worden. Het wordt dan ook nergens saai, vooral omdat bij actieheld Chris Hemsworth allerdaagse producten als een hark, een halter of een fitnessapparaat zonder enige problemen brute moordwapens worden. Het verhaal is meeslepend genoeg en de locaties zijn rijk en geweldig. Als we in onze glazen bol kijken, zien we ook nog wel een Extraction 3 komen. Zolang ze dit niveau vasthouden, is dat meer dan welkom. Vier sterren.

Cast
Naast Chris Hemsworth (Spiderhead) en Idris Elba (Beast) zijn ook Rudhraksh Jaiswal (The Tenant), Golshifteh Farahani (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge), Adam Bessa (Mosul), Justin Howell (See) en Olga Kurylenko (Hitman) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sam Hargrave (Atomic Blonde en Extraction).

Vanaf 26 juni 2023 is de film Extraction 2 te zien op Netflix. Genre: actie, thriller. Tijdsduur: 123 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's