Serierecensie: Our Planet II is adembenemende natuurdocu met Koninklijke allure

Serierecensie: Our Planet II is adembenemende natuurdocu met Koninklijke allure
Met Sir David Attenborough als verteller

Film :

Vanaf 14 juni is de serie Our Planet II te zien op Netflix. De inmiddels 97-jarige Sir David Attenborough laat wederom van zich horen in deze documentaire die straalt op Netflix. Moeder Aarde in volle glorie met grote groepen dieren die de grote migratie inzetten voor een beter leven. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Lees hier de serierecensie van Our Planet II.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De grote migratie.
Of het nu buffels, leeuwen, ijsberen, bultruggen of albatroskuikens zijn, migratie is een cruciale overlevingssstrategie voor dieren om te eten, zich voort te planten en een huis te vinden.

Bron: Netflix

Lees hier onze serierecensie van Our Planet (deel 1)

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 9,3

In vier hoofdstukken, getiteld World on the Move, Following the Sun, The Next Generation en Freedom to Roam, gaat het verhaal over Moeder Aarde verder. Van de slapende Chinese olifanten die later een stad binnentrekken tot een grote groep ezelspinguïns die aan land moeten om zich voort te planten. Alle dieren komen voorbij in deze bijzondere natuurdocumentaire waarbij de kleuren - vooral als je eigenaar bent van een 4K-televisie - van je scherm afspatten. Our Planet II is een juweel op Netflix en dat mag je eigenlijk niet missen. Met wederom de imponerende stem van Sir David Attenborough als prachtige verteller. Vier sterren.

Cast
De gastheer en verteller van deze natuurdocumentaire is Sir David Attenborough (Life in Colour With David Attenborough).

Vanaf 14 juni 2023 is de serie Our Planet II te zien op Netflix. Genre: documentaire. Dit tweede seizoen bevat vier afleveringen van 49 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's