Streamingrecensie: Wil de krokodil (Lyle, Lyle, Crocodile) staat nu op Netflix

Streamingrecensie: Wil de krokodil (Lyle, Lyle, Crocodile) staat nu op Netflix
Een vrolijke familiefilm van de makers van The Greatest Showman en La La Land

Film :

Vanaf 20 juni is de film Lyle, Lyle, Crocodile te zien op Netflix. De streamingdienst pakt uit met een duurzame krokodil die in de badkamer de sterren van de hemel zingt. Een muzikale familiefilm met Javier Bardem, Constance Wu en de stem van de Canadese hitsensatie Shawn Mendes in de hoofdrol. Lees hier de streamingrecensie van Lyle, Lyle, Crocodile

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De zingende Krokodil
Als het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh erg moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek.

Met de stem van Shawn Mendes (Lyle) in de film 'Lyle, Lyle, Crocodile'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 61% | IMDb ★ 6,1

De film is gebaseerd op het beroemde kinderboek van Bernard Waber. De herkenbare tekeningen zijn ook te zien in de film, die bij kinderen zeer populair kunnen zijn. De computeranimatie is gewoon degelijk en de cast trekt alles uit de kast om een feestje van te maken. Leer hier onze volledige filmrecensie van Lyle, Lyle, Crocodile.

Cast
Naast Constance Wu (De Wensdraak) en Scoot McNairy (C'mon C'mon) zijn ook Winslow Fegley (Spinning Gold), Javier Bardem (Dune) te zien in deze film. En de stem van Shawn Mendes (Lyle) is te horen in deze familiefilm. Deze productie is geregisseerd door Josh Gordon en Will Speck (Blades of Glory).

Vanaf 20 juni is de film Lyle, Lyle, Crocodile te zien op Netflix. Genre: familie, muziek, komedie. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's