Woensdag in Boerderij van Dorst: Bram Krikke en S10 maken ruimte voor de hottub

Woensdag in Boerderij van Dorst: Bram Krikke en S10 maken ruimte voor de hottub
Bram vervangt vogelverschrikker van Maarten van Rossem

Kijktip :

Woensdag 21 juni krijgt Raven van Dorst weer hoog bezoek op de boerderij. In Boerderij van Dorst komen deze keer Bram Krikke en S10 langs om de handen uit de mouwen te steken en een goed gesprek te voeren.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Raven voelt sterren aan de tand
Elke week komen bekende Nederlanders in duo’s langs bij Raven om werk te verzetten op de boerderij. Ook dit seizoen staat er weer van alles op de to do-lijst, van werken op de akker tot de dieren verzorgen. Ondertussen voelt Raven de sterren ook stevig aan de tand. Eerder deze reeks waren onder anderen Theo Maassen, Janny van der Heijden, Arnon Grunberg en Geraldine Kemper te gast.

Relaxen in hottub na werk op boerderij
Woensdag komen Bram Krikke en S10 (Stien den Hollander) helpen op het erf. De presentator en zangeres halen struiken en onkruid weg om ruimte te maken voor een hottub. S10 is druk bezig met het creëren van een vlindertuin en Bram maakt een nieuwe vogelverschrikker nadat die van Maarten van Rossem het heeft begeven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's