Boerderij van Dorst: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist

Boerderij van Dorst: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist

<em>Boerderij van Dorst</em>: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist Boerderij van Dorst: Sor en Raven lachen om ‘ASS’ in hun leven In Boerderij van Dorst wil Raven van Dorst weten of Janny van der Heijden eenzaam is als single vrouw. Janny vertelt dat ze genoeg mensen om zich heen heeft. En dan vraagt Raven op subtiele wijze of Janny seks mist. Maar daar is volgens de presentatrice geen sprake van. “Ja misschien is dat ook wel, naarmate je ouder wordt dat die primaire behoefte niet meer primair is.” Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@omroepbnnvara) Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Raven lacht Arnon Grünberg uit omdat hij gigolo wilde worden Bekijk deze video »
Vrijdag 2 juni 2023 om 15:08

Boerderij van Dorst: Sor en Raven lachen om ‘ASS’ in hun leven

In Boerderij van Dorst wil Raven van Dorst weten of Janny van der Heijden eenzaam is als single vrouw. Janny vertelt dat ze genoeg mensen om zich heen heeft. En dan vraagt Raven op subtiele wijze of Janny seks mist. Maar daar is volgens de presentatrice geen sprake van. “Ja misschien is dat ook wel, naarmate je ouder wordt dat die primaire behoefte niet meer primair is.”

Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's