Zien: Eva Jinek pakt Sjaak van der Tak (LTO) aan om weglopen van onderhandelingen

Zien: Eva Jinek pakt Sjaak van der Tak (LTO) aan om weglopen van onderhandelingen

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Sjaak van der Tak van de LTO werd woensdagavond stevig aangepakt door Eva Jinek in haar talkshow. Na maandenlang onderhandelen voor het landbouwakkoord is vrijwel alle hoop vervlogen omdat LTO, de grootste boerenbelangenorganisatie, is weggelopen. “Dat is toch weggegooide moeite? Zes maanden praten…”, aldus Jinek. “Alleen omdat de uitkomst niet de meest gedroomde uitkomst voor u was om dan weg te lopen!” Volgens Caroline van der Plas is het mogelijk dat de boeren de komende tijd weer gaan protesteren. “Ik lees wel in appgroepen dat ze de trekker aan het oppoetsen zijn. Dat zou best kunnen.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Eva Jinek</em> pakt Sjaak van der Tak (LTO) aan om weglopen van onderhandelingen Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Sjaak van der Tak van de LTO werd woensdagavond stevig aangepakt door Eva Jinek in haar talkshow. Na maandenlang onderhandelen voor het landbouwakkoord is vrijwel alle hoop vervlogen omdat LTO, de grootste boerenbelangenorganisatie, is weggelopen. “Dat is toch weggegooide moeite? Zes maanden praten…”, aldus Jinek. “Alleen omdat de uitkomst niet de meest gedroomde uitkomst voor u was om dan weg te lopen!” Volgens Caroline van der Plas is het mogelijk dat de boeren de komende tijd weer gaan protesteren. “Ik lees wel in appgroepen dat ze de trekker aan het oppoetsen zijn. Dat zou best kunnen.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video) Bekijk deze video » Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in College Tour: 'Fuck KLM!' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas had terugtrekking door LTO wel zien aankomen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Eva Jinek pakt Sjaak van der Tak (LTO) aan om weglopen van onderhandelingen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV