De kwis met ballen met Johnny de Mol start zaterdagavond bij SBS6

De kwis met ballen met Johnny de Mol start zaterdagavond bij SBS6
Wie wordt in het zwembad gesmeten?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 24 juni zendt SBS6 in de zomer een bijzondere nieuwe spelshow uit, gepresenteerd door Johnny de Mol. In De kwis met ballen draait het allemaal om een heerlijk zomerse studio, vijf kandidaten boven een zwembad, tien quizvragen en zes gigantische ballen.

De kwis met ballen gemist? Kijk elke uitzending terug bij Gids.tv of via KIJK.nl.

Stopt de bal op tijd?
De opdracht voor de kandidaten, die in teams spelen, is simpel. Bij elke vraag moet een teamlid voor een bepaald antwoord met bijbehorende bal kiezen en hierbij gaan staan. Als ze het juiste antwoord kiezen is er niets aan de hand en stopt de bal op tijd. Hebben ze het foute antwoord gekozen, dan kan dat zware gevolgen hebben…

25.000 euro
Gaan ze voor het foute antwoord, dan gooit de bal je zo het zwembad in. Zo wordt het team steeds kleiner. Als een van de teamleden uiteindelijk het juiste antwoord kiest, wint het team 25.000 euro. In totaal worden er tien vragen gespeeld en om de kans op winst te vergroten moeten ze proberen om zo lang mogelijk als compleet team te blijven staan en niet in het zwembad te donderen.

De Kwis met Ballen is vanaf 24 juni elke zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's