Maandag in Chateau Meiland: Erica aangevallen wegens 'verfontwijkend gedrag'

Maandag in Chateau Meiland: Erica aangevallen wegens 'verfontwijkend gedrag'
Hond Hummer poept hele pension onder

Kijktip :

Het einde van de verbouwing van pension Code Rosé is in Chateau Meiland nog steeds niet in zicht. In de aflevering van maandag 26 juni zie je hoe de problemen zich opstapelen en hoe Erica Meiland onder vuur komt te liggen bij haar gezin.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Chaos en problemen
De Meilandjes ploeteren maar door met de verbouwing van Code Rosé, de opening van het pension is zelfs met drie weken uitgesteld. Het grote aantal boekingen leidt tot technische problemen met de website. De gasten krijgen bijvoorbeeld flessen champagne op hun rekening die ze niet hebben besteld. En dan blijkt ook nog eens dat de huistelefoon is doorgeschakeld naar Erica’s privénummer. Dit zorgt voor nog meer chaos die ze in Chateau Meiland niet kunnen gebruiken…

Drukt Martien Erica met neus op de feiten?
Ondertussen krijgt Erica kritiek van haar familie, omdat ze 'verfontwijkend gedrag' vertoont. Erica vindt zelf dat ze met allerlei zeer belangrijke zaken bezig is, maar Maxime en Montana denken hier duidelijk anders over. Martien moet actie ondernemen en Erica hierop aanspreken. Daarnaast heeft Maxime een nieuw huisdier dat nogal wat aandacht vraagt, de Franse buldog Hummer. De hond is nog niet zindelijk en poept het hele pension onder. Leroy krijgt de taak om alles op te ruimen.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's