Recensie: The Perfect Find (De perfecte vondst) is liefde en fashion in New York

Recensie: The Perfect Find (De perfecte vondst) is liefde en fashion in New York
Romcom met Gabrielle Union en Keith Powers

Film :

Vanaf 23 juni is de film The Perfect Find te zien op Netflix. Deze typische Amerikaanse romantische komedie staat op nummer 2 van best bekeken films op de streamingdienst. De grote vraag is natuurlijk: skippen of kijken? Lees hier de filmrecensie van The Perfect Find.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jenna Jones
Na een relatiebreuk en een spraakmakend ontslag keert Jenna terug naar The Big Apple (New York) om haar modecarrière nieuw leven in te blazen. Wetende dat ze maar één kans krijgt om haar beschadigde reputatie weer op te bouwen, slikt Jenna haar trots in en gaat ze werken voor de modemagnaat Darcy. Maar haar comebackpoging wordt ingewikkeld door een nieuwe liefde.

Acteur Keith Powers (Eric) en Gabrielle Union (Jenna) in de film 'The Perfect Find'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 61% | IMDb ★ 5,2

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijver Tia Williams. Fans van romcoms zitten aardig goed met deze splinternieuwe productie, die vergezeld gaat met een leuke cast. Vooral de chemie tussen de hoofdrolspelers Gabrielle Union en Keith Powers is uitstekend en dat is ook de grote plus van de film. Ook de soundtrack is erg fijn met nummers van Aretha Franklin ('Chain of Fools') en klassieker 'In The Rain' van Oran Juice Jones zijn goed gekozen. Het weinig originele verhaal volgt het pad van vele bekende romcoms en doet niets nieuws, heeft een paar flauwe grappen en weet weinig te verrassen. Voor wie eventjes helemaal niets aan zijn of haar hoofd wil hebben, kan deze bij vlagen iets ondeugende komedie - inclusief een happy end - best aanzetten. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Gabrielle Union (10 Things I Hate About You) en Keith Powers (Straight Outta Compton) zijn ook La La Anthony (9 Bullets) en Gina Torres (Suits) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Numa Perrier (Young Rock).

Vanaf 14 juni 2023 is de film The Perfect Find (Nederlandse titel: De perfecte vondst) te zien op Netflix. Genre: romantiek, drama, komedie. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's