Bekijk de trailer van Fatal Seduction, vanaf 7 juli op Netflix

Bekijk de trailer van Fatal Seduction, vanaf 7 juli op Netflix

Bekijk de trailer van <em>Fatal Seduction</em>, vanaf 7 juli op <em>Netflix</em> Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Tijdens een noodlottig weekendje weg ontmoet Nandi een aantrekkelijke verleider die haar diepste passies aanwakkert en leugens en geheimen uit het verleden van haar dierbaren blootlegt. De Zuid-Afrikaanse crimeserie Fatal Seduction gaat op 7 juli in première en is vanaf dan alleen te zien op Netflix. Fatal Seduction is vanaf 7 juli te zien op Netflix. Bekijk hierboven de trailer. Bekijk ook Video: Netflix introduceert sensationele realityserie Squid Game: The Challenge Bekijk deze video » Bekijk hier de teaser trailer van Priscilla (Presley) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Fatal Seduction, vanaf 7 juli op Netflix
Maandag 26 juni 2023 om 14:15

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tijdens een noodlottig weekendje weg ontmoet Nandi een aantrekkelijke verleider die haar diepste passies aanwakkert en leugens en geheimen uit het verleden van haar dierbaren blootlegt. De Zuid-Afrikaanse crimeserie Fatal Seduction gaat op 7 juli in première en is vanaf dan alleen te zien op Netflix.

Fatal Seduction is vanaf 7 juli te zien op Netflix. Bekijk hierboven de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's