Dinsdag in slot Familie Gillis, massa is kassa: de verhuizing van Peter en Wendy

Dinsdag in slot Familie Gillis, massa is kassa: de verhuizing van Peter en Wendy
Einde van realityserie vanwege losse handjes Peter Gillis?

Kijktip :

Het is dinsdag 11 juli alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van dit seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Peter Gillis ligt behoorlijk onder vuur vanwege de aangifte en beschuldigingen van zijn ex Nicol Kremers, dus het is de vraag of dit ook meteen de allerlaatste aflevering ooit zal zijn van Familie Gillis: massa is kassa.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mark moet verhuizing Peter en Wendy regelen
In deze slotaflevering van het tiende seizoen draait het onder meer om de officiële verhuizing van Peter en Wendy. En Mark heeft de dubieuze eer gekregen om alle verantwoordelijkheden op zich te nemen, hij moet alles regelen met interieurspecialisten, verhuizers en schoonmakers. Uiteraard onder het toeziend oog van zijn vader Peter. Ruud is ondertussen lekker bezig met zijn eigen dingen en heeft het meer dan druk genoeg met het vakantieparkenimperium. Hij is het manusje-van-alles en krijgt van alles op zijn bord.

Peter Gillis vs. Nicol Kremers
Vorige week werd bekend dat Peter’s ex Nicol Kremers inmiddels helemaal uit dit seizoen is geschrapt. In vorige seizoenen was ze te zien als de vriendin van de steenrijke Peter, maar sinds hun breuk eerder dit jaar gooien de twee met modder naar elkaar. ‘Nicolleke’ heeft aangifte gedaan van meerdere mishandelingen en het is de vraag hoe de rechter hierover oordeelt. Valt het doek voor Familie Gillis: massa is kassa? De opmerkingen en sneren van Peter in de serie kon ze echter niet waarderen dus deze zijn uit dit seizoen gewist. Nicol geeft zich inmiddels bloot op social media en verdient hier haar geld mee.

De slotaflevering van Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag 11 juli om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV