Zien: Peter Gillis koopt superluxe penthouse om in te genieten met Wendy (video)

Zien: Peter Gillis koopt superluxe penthouse om in te genieten met Wendy (video)

Zien: <em>Peter Gillis</em> koopt superluxe penthouse om in te genieten met Wendy (video) Massa is Kassa: Nicol Kremers na Instagramblock ook van vakantieparken Peter Gillis verwijderd Peter Gillis ligt de laatste tijd zwaar onder vuur vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex Nicol Kremers, en laat weten Nederland te hebben ontvlucht. Niet alleen om tot rust te komen, maar vooral voor zijn nieuwe superluxe penthouse. De steenrijke realityster, bekend van Familie Gillis: massa is kassa, laat op social media zien dat hij een nieuw stulpje in zijn bezit heeft met een prachtig zonnig uitzicht op zee. “Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten.” Sinds kort is Peter samen met zijn nieuwe liefde Wendy. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. PANIEK: Nicol Kremers is verwijderd van Instagram, waarom? (Shownieuws) Bekijk deze video » Volgens Nicol Kremers sprake van meerdere mishandelingen door Peter Gillis (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: gezinsuitbreiding voor Nicol Kremers Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 16 juni 2023 om 13:56

Massa is Kassa: Nicol Kremers na Instagramblock ook van vakantieparken Peter Gillis verwijderd

Peter Gillis ligt de laatste tijd zwaar onder vuur vanwege de vermeende mishandeling van zijn ex Nicol Kremers, en laat weten Nederland te hebben ontvlucht. Niet alleen om tot rust te komen, maar vooral voor zijn nieuwe superluxe penthouse. De steenrijke realityster, bekend van Familie Gillis: massa is kassa, laat op social media zien dat hij een nieuw stulpje in zijn bezit heeft met een prachtig zonnig uitzicht op zee. “Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten.” Sinds kort is Peter samen met zijn nieuwe liefde Wendy.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's