Docuserie My Generation @ War start woensdag bij NPO 3: wat doe je als oorlog uitbreekt?

Docuserie My Generation @ War start woensdag bij NPO 3: wat doe je als oorlog uitbreekt?
Persoonlijke verhalen van Oekraïners

Kijktip :

De documentaireserie My Generation @ War stelt een confronterende vraag: wat zou jij doen als er oorlog uitbreekt in jouw land? De serie vertelt aangrijpende verhalen van tien jonge mensen die moeten leven met de harde realiteit van de oorlog in Oekraïne. My Generation @ War is vanaf woensdag 12 juli te zien bij NPO 3.

My Generation @ War gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Persoonlijke verhalen Oekraïners
Iedere aflevering van My Generation @ War brengt twee Oekraïners in beeld, waarbij de kijkers hun dagelijks leven kunnen volgen en meemaken hoe de oorlog hun leven op zijn kop heeft gezet. Ze delen hun persoonlijke verhaal op basis van hun eigen berichten op social media. De serie laat verschillende achtergronden zien, allerlei ervaringen en perspectieven van deze jonge mensen.

De wereld van drag in Kyiv
In My Generation @ War vertelt onder anderen Taiisa haar verhaal, een student die haar studie psychologie moet onderbreken en naar Nederland vlucht. Ook wordt Olga gevolgd, een jonge advocaat uit Kramatorsk die nu eerste luitenant is van een mortierbataljon. Arthur is een bioloog die zich door de oorlog meer durft uit te spreken over zijn geaardheid. Dima laat zien hoe hij zijn verwoeste geboortestad verlaat en de wereld van drag ontdekt in Kyiv.

My Generation @ War is vanaf woensdag 12 juli wekelijks om 21.00 uur te zien bij NPO 3. Je kunt alle afleveringen van My Generation @ War terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's