Serierecensie: Mocro Maffia seizoen 5 geeft het juiste zetje voor absolute finale

Serierecensie: Mocro Maffia seizoen 5 geeft het juiste zetje voor absolute finale
Wat is er allemaal veranderd?

Film :

Vanaf vrijdag 14 juli staat de seizoensfinale van Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland. Na een schokkende gebeurtenis eerder dit seizoen staan alle relaties weer op scherp, onderweg naar het laatste seizoen die volgend jaar uitkomt. Lees hier onze serierecensie van Mocro Maffia seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Hij heeft meer pijn geleden dan een ieder van ons"

Let op: onderstaande tekst bevat spoilers van dit seizoen (niet van de finale).

In de mid-season finale werden we opgeschrikt door de dood van Paus. De autoriteiten, de politie en Podlood kwamen dichterbij zijn verblijfsplaats en laatstgenoemde was zelfs degene die hem in koude bloede achterliet. De gevolgen van zijn dood zijn groot, in alle rangen van de Mocro Maffia.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 73% | IMDb ★ 8,2

Na de gebeurtenissen in de mid-series finale is er uiteraard heel wat veranderd en de banden tussen de karakters kunnen we inmiddels goed volgen. De finale is spectaculair en gaat elke richting uit die je maar bedenken kunt, met uiteraard ook weer de nodige slachtoffers tot gevolg. De finale veranderd het complete speelveld voor het laatste seizoen, dat komend jaar te zien zal zijn op Videoland. En eigenlijk is dat exact wat deze serie nodig had: vernieuwde energie, nu het creatieve sap van de serie langzaam een beetje aan het uitwerken was. 3,5 ster, met heel veel potentie voor het laatste seizoen.

Cast
Onder meer Nasrdin Dchar en Robert den Hoog spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Achmed Akkabi.

De hoofdpersonages in 'Mocro Maffia'. Bron: Videoland

Vanaf 14 juli 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van Mocro Maffia te streamen op Videoland. Genre: misdaad, actie. Totaal aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 55 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's