Blablabla met Schaap vanaf donderdag bij RTL 4: Limburgs leren van Chantal Janzen

Blablabla met Schaap vanaf donderdag bij RTL 4: Limburgs leren van Chantal Janzen
Elise Schaap leert accent

Kijktip :

Vanaf donderdag 27 juli kun je bij RTL 4 kijken naar het nieuwe programma Blablabla met Schaap. In deze show krijgt Elise Schaap de uitdaging voor haar kiezen om zich een accent of dialect helemaal eigen te maken.

Blablabla met Schaap gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Hulp van Huub Stapel en Lex Uiting
In deze eerste aflevering nodigt Chantal Janzen de actrice uit om het Limburgs onder de knie te krijgen. Elise bezoekt de plek waar Chantal geboren en getogen is. Daar ontmoet ze ook acteur Huub Stapel, die uit hetzelfde dorp komt. De fijne kneepjes van het Limburgs leert ze van Lex Uiting, onder anderen bekend van RTL Boulevard.

Elise gaat undercover
En het blijft niet alleen bij oefenen en leren. Elise gaat namelijk undercover op een plek waarbij ze haar vingers aflikt. Dit wordt een grote test en nu moet blijken of ze echt door het leven kan gaan als een echte Limburger. In andere uitzendingen leert ze onder meer Volendams van Simon Keizer en Twents van Leonie ter Braak. Elise staat naast haar acteerwerk bekend om de typetjes die ze doet, zo kan ze onder anderen Nikkie Plessen en Britt Dekker als geen ander imiteren.

Blablabla met Schaap is vanaf donderdag 27 juli wekelijks op donderdag en vrijdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Blablabla met Schaap terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's