Danny & the Americans vanaf vrijdag te zien op NPO 2: van Fentanyl tot Urban Saddles

Danny & the Americans vanaf vrijdag te zien op NPO 2: van Fentanyl tot Urban Saddles
Danny Ghosen zoekt randen van maatschappij op

Kijktip :

In de nieuwe docuserie Danny & the Americans reist Danny Ghosen naar de Verenigde Staten om de randen van de maatschappij op te zoeken. De nieuwsgierige journalist ontdekt waar het schuurt in Amerika en doet zonder oordeel verslag. Je kunt deze documentaireserie volgen vanaf vrijdag 28 juli.

Danny & the Americans gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Goedkope drugs
Zo gaat Danny in de eerste aflevering naar San Francisco om te praten met gebruikers van het verslavende en verwoestende middel Fentanyl. Dit probleem wordt steeds groter aangezien deze killerdrug erg goedkoop is.

Dakloze studenten
Ook gaat Ghosen op pad met de mannen van ‘Urban Saddles’ in Los Angeles. Zij rijden op paarden door de buurten van LA om jongeren te behoeden voor het verkeerde pad en uit de handen van beruchte gangs te houden. In de derde aflevering verdiept Ghosen zich in haat tegen Aziatische Amerikanen. Daarna bezoekt hij studenten in Los Angeles die in hun auto’s leven omdat ze geen woning kunnen betalen.

Danny & the Americans is vanaf vrijdag 28 juli om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny & the Americans terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's