Laatste aflevering Anoniem vrijdag op NPO 1: wie heeft de touwtjes in handen?

Laatste aflevering Anoniem vrijdag op NPO 1: wie heeft de touwtjes in handen?
Spannende ontknoping

Kijktip :

Vrijdag 28 juli is het alweer tijd voor de tiende en laatste aflevering van het eerste seizoen van de crimeserie Anoniem. Deze serie draait om een gezin waarvan de vader en moeder allebei om hun eigen manier de strijd aangaan met criminaliteit.

Anoniem gemist? Kijk alle afleveringen terug op Gids.tv.

Anonieme held
Geschiedenisleraar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer) zijn al jaren met elkaar getrouwd, maar ze hebben veel geheimen voor elkaar. Als Jurre op een avond een meisje uit een gevaarlijke situatie bevrijdt, groeit hij onverwacht uit tot de anonieme held op sociale media. Wanneer hij vervolgens ontdekt dat er in drugs wordt gehandeld op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij zijn leven radicaal om te gooien.

Wie heeft touwtjes in handen?
In de spannende ontknoping blijkt wie de touwtjes voor de schermen in handen heeft en wie de echte helden achter de schermen zijn. Moek introduceert het gezin aan zijn geheime anonieme gezelschap. Stef laat merken dat hij wat Boet betreft geen grapjes maakt. Saar en Jurre spannen Tom voor hun kar. Om het voor eens en voor altijd op te lossen lokken ze Stef met Boet naar een wel heel bijzondere locatie. Anoniem of niet, de familie Jansen staat er niet alleen voor.

De laatste aflevering van de serie Anoniem is vrijdag 28 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Anoniem terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's