Vanaf deze datum is The Little Mermaid te streamen in jouw thuisbioscoop

Vanaf deze datum is The Little Mermaid te streamen in jouw thuisbioscoop
Nieuwe live action remake van Disney

Film :

Het is deze zomer tijd om diep in de zee te duiken: de nieuwe Disney remake The Little Mermaid is nog steeds te zien in de bioscoop, maar is nu ook thuis te kijken. Vanaf vandaag is de film te koop op Pathé Thuis (en andere PVOD-diensten), vanaf 19 augustus is de film ook te huur voor een kleinere prijs.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Binnenkort op Disney+
De live action remake van de klassieke animatiefilm The Little Mermaid uit 1989 is nu te koop en binnenkort te huur. Daarbij kunnen we melden dat de film op Disney+ te zien is. Begin augustus is bekend gemaakt dat de film op 6 september te zien is op de streamingdienst. Als de definitieve datum bekend is, lees je dat op Gids.tv.

Het verhaal
De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor spanningen met haar vader. De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan.

Lees ook onze filmrecensie van The Little Mermaid.

Cast
Naast Halle Bailey zijn ook Jonah Hauer-King, Javier Bardem en Melissa McCarthy te zien in deze film. Ook zijn de stemmen te horen van Daveed Diggs, Awkwafina en Jacob Tremblay te horen. Deze productie is geregisseerd door Rob Marshall (Mary Poppins Returns).

Lees hier waar je The Little Mermaid kunt kijken. Genre: musical, familie, romantiek. Tijdsduur: 135 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's