Recensie: Happiness for Beginners met Ellie Kemper en Luke Grimes op liefdesavontuur

Recensie: Happiness for Beginners met Ellie Kemper en Luke Grimes op liefdesavontuur
Nieuwe romcom op Netflix

Film :

Vanaf 27 juli is de film Happiness for Beginners te zien op Netflix. Wie zin heeft in een lange wandelling door de prachtige bossen van de Verenigde Staten, zit met deze film helemaal goed. Helaas is het geen natuurfilm maar een romcom en echte romantiek en grappige momenten ontbreken hier. Een ongeluk zit echter wel in een klein hoekje. Lees hier de filmrecensie van Happiness for Beginners.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Helen met een H
Op een kruispunt na haar scheiding waagt een lerares Helen Carpenter zich aan een nieuwe start in het leven - en de liefde - wanneer ze zich aanmeldt voor een slopende groepsreis.

Onder andere actrice Ellie Kemper (Helen Carpenter) en Luke Grimes (Jake) in de film 'Happiness for Beginners'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,5

We kennen actrice Ellie Kemper onder andere uit Unbreakable Kimmy Schmidt en Bridesmaids. Deze sympatieke actrice weet in deze film helaas de lachers niet op haar hand te krijgen, vooral omdat de rol die zij vertolkt vaak maar weinig sympatiek is. De komedie is matig in deze romcom, die zichzelf meerdere malen véél te serieus neemt. Er zijn enkele leuke momenten met deze groep mensen - waarvan de meeste stereotype personages zijn - maar daar blijft het wel bij. Onder andere een vrij hysterisch gay, een wat dommige millennial en een stoere macho met uiteraard een klein hartje passeren de revue. Het gedicht in de finale is wel weer prachtig, maar die finale laat zich natuurlijk wel raden. Romantische komedie waarin humor en liefde op een laag pitje staan. Dit had meer mogen vlammen: twee sterren.

Cast
Naast Ellie Kemper (Bridesmaids) en Luke Grimes (Fifty Shades of Grey) zijn ook Nico Santos (Crazy Rich Asians), Blythe Danner (Meet the Parents), Esteban Benito (Isn't It Romantic), Ben Cook (West Side Story) en Gus Birney (The Mist) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Vicky Wight (The Lost Husband).

Vanaf 27 juli 2023 is de film Happiness for Beginners te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 103 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's