Recensie: The Wrath of Becky brengt veel bloed en ultieme wraak in matig vervolg

Recensie: The Wrath of Becky brengt veel bloed en ultieme wraak in matig vervolg
Met Lulu Wilson en Seann William Scott

Film :

Vanaf 27 juli is de film The Wrath of Becky te zien in de bioscopen. Het gebeurt zelden dat de originele film de bioscopen niet haalt en de sequel wel. De film Becky (2020) verscheen in coronatijd, toen de filmzalen vaker dicht dan open waren. Lulu Wilson is nu terug maar de actie en emmers bloed komen véél te laat. Lees hier de filmrecensie van The Wrath of Becky.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Noble Men
Het is drie jaar geleden sinds Becky opeens haar vader verloor en de strijd aanging met enkele neonazi's. Inmiddels is ze zestien jaar oud, wijzer, wilder, sterker en kwaadaardiger. Terwijl ze door het pleegzorgsysteem stuitert, komt ze in aanraking met de 'noble men', geleid door de fascistische Darryl. Op de vooravond van een georganiseerde avond zijn zij dwaas genoeg om Becky's geliefde hond Diego te ontvoeren. Leer dan Becky kennen. De bloederige wraak zal zoet zijn

Actrice Lulu Wilson is Becky in de film 'The Wrath of Becky'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 54% | IMDb ★ 6,0

Het is zeker raadzaam om eerste film Becky uit 2020 te kijken voordat je dit tweede deel in de bios gaat zien. Misschien kun je het daar ook beter bij laten, want zelfs liefhebbers van bizarre wraakfilms komen er wat actie betreft in dit vervolg bekaait vanaf. De film neemt een zeer lange aanloop in het voorstellen van de tegenstanders (antagonisten) in de film. En dat is heel knap voor een korte film van 84 minuten, die vecht tegen de saaiheid. Ook nu is Lulu Wilson op haar best in de actiescènes, maar die actie komt vaak te laat. The Wrath of Becky voelt als een matige B-film die nergens in uitblinkt. Ook acteur Seann William Scott (vereeuwigd in personage Stifler in American Pie) kan hier weinig verschil in maken. Helaas geen hoogvlieger. Twee sterren.

Cast
Naast Lulu Wilson (The Haunting of Hill House) en Seann William Scott (American Pie) zijn ook Denise Burse (Manifest) en Jill Larson (Shutter Island) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Matt Angel en Suzanne Coote (Hypnotic).

Vanaf 27 juli 2023 is de film The Wrath of Becky te zien in de bioscopen. Genre: horror, thriller, actie. Tijdsduur: 84 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's