Serierecensie: Terzi [The Tailor] seizoen 2 is vat vol stompzinnige geheimen

Serierecensie: Terzi [The Tailor] seizoen 2 is vat vol stompzinnige geheimen
Nieuwe seizoen opnieuw Netflix hit

Film :

Vanaf 28 juli staat het tweede seizoen van The Tailor (ook bekend onder de officiele titel Terzi) op Netflix. Rollenbollen in bed, prachtige kleding en sets en nietszeggende dialogen: een mooie setting voor een tweede seizoen van deze Turkse Netflix hit. Lees hier de recensie van The Tailor seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Beroemde kleermaker
Peyami is een jonge en beroemde kleermaker die zijn talent en succesvol bedrijf van zijn grootvader heeft geërfd. Na de dood van zijn grootvader brengt Peyami zijn grootste geheim, zijn geesteszieke vader, naar de kern van zijn leven in Istanbul en moet nu voor hem zorgen zonder dat iemand achter de waarheid komt. Op de vlucht voor haar gewelddadige relatie met Dimitri verschijnt Esvet op mysterieuze wijze in het leven van Peyami met haar eigen geheimen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 77% | IMDb ★ 6,0

Deze Turkse serie heeft een hoop diepliggende geheimen in huis die uiteraard op een goed moment in de serie naar boven komen drijven. In het eerste seizoen is dat al het geval, in het tweede seizoen krijgen deze geheimen net even wat meer aandacht. De bruiloft die al geteased werd aan het einde van seizoen 1 vind nu ook daadwerkelijk plaats en die gebeurtenis drijft het plot van de serie lekker voort. Natuurlijk wordt er ook weer het nodige gerollebolt in grote bedden en zelfs tijdens de huwelijksceremonie die centraal staat in dit seizoen wordt dat gedaan. Een 'goede foute' serie die weer veel mensen van het nodige bingeplezier zal gaan voorzien. 3 sterren.

Cast
Naast Çağatay Ulusoy (The Protector) zien we ook Salih Bademci en Şifanur Gül in deze serie. Deze productie wordt geleid door Onur Güvenatam (Aaahh Belinda).

Vanaf 28 juli 2023 is The Tailor seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: drama, mysterie. Aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's