Serierecensie: The Lost Flowers of Alice Hart is mysterieuze slowburner

Serierecensie: The Lost Flowers of Alice Hart is mysterieuze slowburner
Met Sigourney Weaver

Film :

Vanaf 4 augustus staat het eerste seizoen van The Lost Flowers of Alice Hart op Prime Video. Sigourney Weaver is natuurlijk een gigantische Hollywoodster - bekend van Alien en Avatar, om er maar eens een paar te noemen. Ze maakt nu in haar thuisland een prachtige serie. Lees hier de eerste indruk recensie van The Lost Flowers of Alice Hart.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Complexe verleden
Het verhaal speelt zich af tegen het adembenemende landschap van Australië en het meeslepende familiedrama strekt zich uit over vele jaren. Terwijl Alice opgroeit, komt ze steeds meer te weten over haar complexe verleden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 7,9

Deze recensie gaat over de eerste drie afleveringen van The Lost Flowers of Alice Hart.

Het grote sterke punt van deze serie is het visuele aspect: de prachtige cinematografische schoonheid in de beelden van de bloemen en de prachtige omgevingen. In het begin is het heel lastig om het verhaal in te komen, vooral vanwege de vele plot twists en het onduidelijke familieverhaal. Het is wel duidelijk dat ieder familielid een geheim met zich meedraagt dat niet onthult mag worden, maar als die geheimen gedurende de derde aflevering steeds verder naar de oppervlakte drijven, lukt het goed om ons in het verhaal te verliezen. Het is alleen jammer dat dan de gemiddelde kijker waarschijnlijk al is afgehaakt. 3,5 ster.

Cast
Naast Sigourney Weaver (Avatar: The Way of Water) zien we Alycia Debnam-Carey (Into the Storm) en Asher Keddie (Nine Perfect Strangers) in deze serie. Deze productie wordt geleid door onder meer Sarah Lambert (Lambs of God).

Bron: Prime Video

Vanaf 4 augustus 2023 is The Lost Flowers of Alice Hart te streamen op Prime Video. Genre: thriller. Aantal afleveringen: 7. Lengte afleveringen: ca. 55-65 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's