Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in september 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in september 2023
Met onder meer Poker Face

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

5 kijktips van Gids.tv

The Winner (4 september)

SkyShowtime (serie, première)

Bron: SkyShowtime
Een gezinscomedy over Viktor Hudák (Ady Hajdu), de premier van een fictief klein Europees land die zijn politieke carrière beëindigt en terugkeert naar het gewone leven. Maar wanneer zijn opvolger het hele beleid waar hij een leven lang aan heeft gewerkt, radicaal omvergooit, beseft hij al snel dat hij als ex-premier maar weinig macht heeft. Lees hier waar je The Winner kunt kijken.

Na de première van de serie (die uit één aflevering bestaat) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 9 oktober.

Cocaine Bear (10 september)

SkyShowtime (film)

Bron: Universal
Een excentrieke groep agenten, criminelen, toeristen en tieners komt samen in een groot bos in Georgia, waar een zwarte beer van 500 pond op een moorddadige manier tekeergaat nadat hij onbedoeld cocaïne heeft ingenomen. Lees hier waar je Cocaine Bear kunt kijken.

Poker Face (15 september)

SkyShowtime (serie, première)

Charlie Cale heeft het buitengewone vermogen om vast te stellen wanneer iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda en bij elke stop komt ze een nieuwe groep personen en vreemde misdaden tegen. En telkens kan ze zichzelf er niet van weerhouden om de misdaden op te lossen. Bekijk hier waar je vanaf september Poker Face kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 10 november.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (15 september)

SkyShowtime (film)

Chris Pine, Justice Smith en Gina Rodriguez in 'D&D: Honour Among Thieves'. Bron: Paramount
In een bijzondere wereld van magie en draken ontketent een charmante dief onbedoeld een duister en groot kwaad. Hij heeft een eeuwenoud, verloren relikwie gestolen en het aan de verkeerde persoon gegeven. De dief, een bard, wil zijn fout rechtzetten en de wereld toch redden. Hierbij krijgt hij hulp van een tovenaar, een barbaar, een paladijn en een druïde. Lees hier waar je vanaf Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves kunt kijken.

TÁR (17 september)

SkyShowtime (film)

Cate Blanchett in 'TÁR'. Bron: Universal
Het verhaal gaat over de wereldvermaarde componiste Lydia Tár. Ze legt de laatste hand aan de symfonie die haar magnum opus kan betekenen. Bovendien staat Lydia als eerste vrouw ooit aan het hoofd van een groot Duits orkest. Haar charmante en intelligente zesjarige adoptiedochter Petra speelt hierbij een cruciale rol. Wanneer er tegen Lydia samengespannen wordt, biedt ook Petra een enorme steun voor haar worstelende moeder. Lees hier waar je TÁR kunt kijken.

Verder op SkyShowtime

  • Fashion House (20 september, serie, première) Een schitterende reeks documentaires die een
    kijkje achter de schermen geven bij enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde modehuizen, zoals Gucci, Burberry en Versace, om hun bijzondere verhalen te onthullen. De serie laat een glimp zien van een wereld die berucht is om zijn exclusiviteit. Elke docufilm vertelt over de hoogte- en dieptepunten van enkele van de meest iconische ontwerpers uit
    de moderne geschiedenis.
  • Assassin Club (30 september) De huurmoordenaar Morgan is een van de beste uit zijn vak. Voor zijn volgende opdracht krijgt hij instructies om meerdere mensen uit te schakelen die over de hele wereld verspreid zijn. Morgan ontdekt al snel dat zijn doelwitten eveneens collega's zijn die hetzelfde doel voor ogen hebben. Kijk ook de trailer.
  • Codename: Annika (september, serie, première) Het verhaal volgt Emma, een Finse fraudeonderzoeker die undercover een veilinghuis
    in Stockholm infiltreert om de connecties van het bedrijf met een beruchte witwasser genaamd Blanko te onderzoeken. Om onopgemerkt te blijven, creëert Emma een valse identiteit: Annika. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV